Wie zijn wij

Onderscheid door creativiteit
VEGM is een jong, fris en dynamisch ingenieursbureau in de Civiele techniek, die de opdrachtgever in het gehele traject – van voorbereiding tot beheer – adviseert en ondersteunt. Bij het oplossen van vraagstukken in de openbare ruimte staat niet alleen de functionaliteit centraal, maar ook duurzaamheid en de sociale invulling zijn belangrijke aandachtspunten. Kenmerkend is onze creatieve en innovatieve aanpak. VEGM onderscheidt zich daarmee van andere, door meer te bieden dan denken in ’traditionele’ oplossingen.

Veel van onze projecten doen wij in opdracht van overheden en gemeenten en bevat o.a. wegconstructies, reconstructies, herinrichtingen, het bouw- en woonrijp maken, inrichting van de buitenruimte, kabels en leidingen, rioleringen etc.

Ons hechte team van gedreven en deskundige mensen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorschriften. Wij zorgen voor een optimale en een efficiënte uitvoering van uw project. VEGM biedt u een breed scala aan van civiel technische ingenieursdiensten, zowel op klein als groot niveau. VEGM beschikt over een betrouwbaar netwerk van specialisten onder meer op het gebied van advies en communicatie, door onze knowhow en ruime ervaring zijn wij in staat om u een totaaloplossing te bieden. Dit maakt ons de partner die u zoekt!

Onze missie
VEGM is door haar civieltechnische expertise en competent netwerk in staat om zowel complete als deelprojecten, vanaf initiatief tot en met beheer voor haar rekening te nemen. Betrokkenheid, kennis en ervaring zorgen voor creatieve en innovatieve oplossingen, waarbij duurzaamheid wordt nageleefd.

Onze visie
VEGM is een innovatief ingenieursbureau voor de Civieletechniek. Hierbij willen wij een bijdrage leveren aan een duurzame woon-, werk- en leefomgeving.